2021-03-11 10:39:06• hírek • Bede Emőke

Sürgős segítségre van szüksége a leukémiával diagnosztizált Aidának

A mindössze 2 éves Aidát nemrégiben leukémiával diagnosztizálták, melynek okán egy olyan gyógyszerre van sürgősen szüksége, amelyet Romániában nem lehet megkapni. A család a közösség erejében bízva segélykérést tett közzé, melynek köszönhetően úgy tűnik, sikerül megszerezni a szükséges orvosságot, ám a költségek magasabbra rúgnak, mint amennyit a nehéz helyzetbe jutott család jelen pillanatban ki tud fizetni.

Egy 2.681 euróba kerülő dobozban mindösszesen öt ampulla van, ám a kicsi Aidának nyolcra lenne szüksége. Mivel azonban ezeket egyenként, azaz „darabra” nem lehet megvásárolni, a családnak két teljes dobozt is meg kell vennie. Ennek költsége több mint 5.300 euróra rúg, s ehhez természetesen jön még a szállítási költség is.


Lévén, hogy a kislány és anyukája a kezelés miatt jelenleg Marosvásárhelyen tartózkodnak, a családfő sem tud dolgozni, hiszen vigyáznia kell a másik három gyerekre. Nem csoda tehát, hogy a gyógyszer ellenértékét nem tudják egyedül kifizetni, épp ezért nagy szükségük van a közösségi összefogásra. Mindazok, akik lehetőségeikhez mérten támogatnák az óvári családot a gyógyszer beszerzésében, megtehetik ezt banki átutalással, de ezen felül bármilyen jellegű élelmiszerért vagy néhány gyermeruháért is roppant hálásak lennének.
 

Számlaszám: RO82BRDE310SV47502813100

SWIFT: BRDEROBU

Számla tulajdonosa: Szabo Genoveva Celia

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: